SEO er også mobilvenlighed

Vær sikker på du får testet din hjemmesides mobilvenlighed. Er din hjemmeside optimeret til mobiltrafik ? Google har været så venlige at stille et værktøj til rådighed. Se deres værktøj her.

mobiltrafik

Der er 2 vigtige metoder at optimere jeres hjemmeside til mobiltrafik. Den ene metode: Man bygger simpelthen et mobilvenligt site, der loades, som en seperat hjemmeside, når siden besøges af mobilenheder. En sådan hjemmeside kaldes for et mobilsite. Den anden måde er at få lavet et design, der er dynamisk og automatisk og samtidigt tilretter sig den enhed, der besøger hjemmesiden. Det sidste kaldes responsivt design.

Søgemaskineoptimering

SEO – altså søgemaskineoptimering – handler i bund og grund om at fortælle søgemaskinerne, hvor relevant det er at linke til netop jeres hjemmeside frem for konkurrentens. Hvorfor er jeres hjemmeside bedre? Hvordan differentierer I jer fra mængden af virksomheder? Tænk SEO, når I tænker konverteringsoptimering.

Målret webindholdet

Målret webindholdet med udgangspunkt i søgeordsanalyser, data fra kampagner og gennemsnitligt antal månedlige søgninger. Det vigtigste er at kunne koble alle informationer sammen og i denne forbindelse implementere SEO-elementerne (title, meta description, h1, h2, ALT-tags, kvalitativt indhold mv.), så hver landingpage styrkes over hele linjen. Den røde tråd er essentiel og skal udtrykke selve meningen med siden.